Afla cum un model Reina reuseste sa faca 1000 de $ intr-o singura zi

Reina Studio


Angajari Videochat Iasi

Lasand toate prejudecatile la o parte, videochat-ul este mai mult decat crezi.

Desi inca mai este considerat un job tabu, videochat-ul se practica de ceva timp in Romania si a schimbat in bine vietile multor modele. Alaturi de Reina Studio, iti vei putea implini toate visele. Stii ca la Reina Studio modelele isi permit sa isi cumpere o masina frumoasa dupa primele 6 luni?

Membrii site-urilor noastre sunt oameni normali, ca orisicine dintre noi, dar care din cauza carierei si al stresului, acestia nu mai au timp sa creeze conexiuni cu persoanele dragi in viata reala. Mai mult decat orice, ei cauta sa fie intelesi si ascultati. Uneori, acestia creeaza o conexiune atat de speciala cu un model, incat ajung deseori sa se indragosteasca.

Bineinteles, exista si niste reguli. Modelelor nu le este permis sa se intalneasca fizic cu membrii lor, interactiunea trebuie sa se pastreze doar in mediu online. Asadar siguranta ta este mereu pe primul plan.

Reina Studio


Calitatile de baza ale unui model de videochat

Perseverenta


Dorinta de a continua si a deveni tot mai buna reprezinta o calitate de baza al unui model de videochat de succes. Studioul nostru te va ajuta sa evoluezi, oferindu-ti cadrul optim pentru dezvoltare.

Seriozitatea


La fel cum si noi suntem seriosi in legatura cu videochat-ul, asteptam acelasi lucru si de la modelele noastre. Daca nu vei trata videochat-ul cu seriozitate, este posibil sa nu ajungi atat de usor la nivelul pe care ti l-ai dori.

Imaginatia


Lasati imaginatia sa zboare libera. Fii deschisa noilor idei si provocari si nu-ti fie teama sa iti pui in aplicare creativitatea. O imaginatie bogata sta la baza calitatilor unei femei cu adevarat provocatoare.

Dorinta de a face bani


Stim cu totii ca banii sunt foarte importanti in viata de zi cu zi. Videochat-ul este un job care iti va satisface nevoile materiale din plin, mai ales daca banii sunt o motivatie principala.

Angajari Videochat Iasi


Intrebari frecvente

Este videochat-ul legal?

Da. Videochatul este 100% legal.

Atata timp cat se lucreaza in baza contractelor semnate aferente si se platesc taxele si impozitele impuse de legea in vigoare, videochat-ul este legal. Reina Studio isi desfasoara activitatea legal. In momentul in care ai decis sa devi model de videochat, vei semna un contract, la fel ca la orice alt job legal din Romania.

Contract legal


Cadou la angajare


Seriozitate

Este adevarat ca din videochat se castiga bani multi?

Un model de succes poate ajunge la castiguri si de 10.000$ pe luna.

Da, in acesta industrie se pot face sume de bani fabuloase. Suma de bani pe care o vei castiga nu este fixa, ci depinde de nivelul de experienta al modelului, capacitatea de adaptare si perseverenta. Un model incepator, poate castiga minim 3.000$. Momentan nu trebuie sa iti faci griji cu privire la experienta, deorece echipa noastra profesionista de training te va ajuta sa evoluezi intr-un timp rapid.

Training si suport constant


Comisioane progresive


Castiguri de peste 10.000$

Cum se stabilesc orele de munca?

Orele de lucru se stabilesc impreuna.

Sunt modele care, spre exemplu, sunt inca in perioada facultatii, altele au familie sau inca un job. Tocmai de aceea, la studioul nostru programul de lucru este foarte flexibil. Fiecare model poate alege pe ce tura doreste sa vina la munca, in functie de dorintele si nevoile fiecaruia. La finalul saptamanii, trebuie sa ai minim 40 de ore lucrate.

Program flexibil


Bonus pentru orele lucrate in plus


Concept inovator

Aparitii media


Angajari Videochat Iasi

Reina Studio, locul unde modelele isi permit sa isi cumpere o masina frumoasa dupa primele 6 luni


Suna si programeaza-te
pentru un interviu


0731 811 160


Interviu online