Afla cum un model Reina reuseste sa faca 1000 de $ intr-o singura zi

Concept Reina Studio


Angajari Videochat Iasi

In ultimii ani industria videochat a cunoscut o puternica crestere. Au aparut standarde de performanta, s-au stabilizat notiunile de fiscalitate si legalitate, au aparut francize si grupuri de studiouri.

Pe piata concurentiala din Romania, studiourile se lupta pentru a iesi in evidenta, pentru a oferi modelelor si angajatilor conditii din ce in ce mai bune. Astfel e loc de inovatie.


Reina Studio revolutioneaza industria videochat cu un concept de lucru inovator
OFFICECAM

In amenajarea interioara a locatiilor Reina, s-a renuntat la celebrele paturi de videochat si la amenajarile de tip hotel. Acestea au fost inlocuite cu spatii de lucru profesionale, ce aduc mai mult ideea unei firme, a unei corporatii.

Modelele de videochat lucreaza la birouri din sticla, intr-un cadru profesional, iar clientii platformelor de chat sunt prinsi mai mult in jocul voyeurismului. Modelele se simt mult mai confortabil, nemaitrebuind sa stea intinse paturi, in pozitii incomode.

In industria videochat, se observa o tranzitie de la site-urile premium la cele freemium. Membrii doresc acum sa intre direct in intimitatea unui model, nu sa o vada intr-o locatie amenajata hotelier.

OFFICECAM a fost implementat pentru prima oara la Reina, in Iasi, si acum se implementeaza cu succes in Bucuresti si Brasov, in alte studiouri din grupul AMP.

Am studiat destul de mult ceea ce oferea mediul de videochat din Iasi si am vrut sa oferim ceva diferit, care sa aiba valente multiple. Vroiam ca modelele mele sa faca mai multi bani, mai repede si mult mai confortabi. In acest sens am creat conceptul OFFICECAM si am stabilit si o relatie directa cu unul din cele mai influente site-uri. Acum, in Iasi, cand se vorbeste de Reina Studio, se stie ca aici se fac cei mai multi bani. Modelele noastre termina o tura normala de 8 ore cu venituri de 400-500 $. Si ele lucreaza 22-25 de zile pe luna.

Nicoleta, managerul studioului Reina Studio

Reina Studio, locul unde modelele isi permit sa isi cumpere o masina frumoasa dupa primele 6 luni

Imagini Reina Studio


Angajari Videochat Iasi

Site-uri freemium sau site-uri premium?


Reina Studio - Studio Videochat Iasi


Noi, la Reina Studio, am ales site-urile free. Dupa cum bine stii daca ai mai lucrat la alte studiouri din Iasi, cand lucrezi pe site-uri premium poti face 150 $ pe zi sau poti face 20 $ pe zi. Si asta dupa 4 luni de activitate, pana cand contul capata popularitate. De asemenea, site-urile premium au si cerinte mari in ceea ce priveste imaginea modelului sau decoratiunile interioare.

Site-urile free sunt o abordare noua, aparuta ca urmare a cerintelor continue ale membrilor, care s-au saturat sa vada poze frumoase si editate cu fete de care se speriau cand intrau in privat cu ele. Site-urile free ofera membrilor posibilitatea sa aleaga si sa observe modelul. El va da tips-uri, fara sa fie restrictionat la o anumita valoare pe minut. De aceea, cele mai mari recorduri de incasari s-au vazut pe site-uri freemium.

Site-urile free pot fi combinate, un model poate utiliza mai multe site-uri free in acelasi timp, pentru o diversitate mai mare de membri.


Noi, la Reina am ales site-urile free pentru ca aici facem minim 300 de $ pe zi, fara reguli si restrictii.


Reina si Chaturbate


Angajari Videochat Iasi

In 2017, Reina Studio a stabilit un protocol de colaborare cu cel mai influent site de chat, CHATURBATE.

Modele care lucreaza din locatiile Reina beneficiaza de un nivel de trafic egal cu suma tuturor studiourilor din Iasi. Si asta pentru ca Chaturbate a inteles si sustinut conceptul OFFICECAM, concept propriu REINA.

Membrii site-ului CHATURBATE cunosc toate modelele de la Reina. Cand un model nou se inregistreaza in studio, toti membrii de pe CHATURBATE afla, datorita sistemului de transfer de influenta. Studioul foloseste tehnici de streaming speciale si elemente de copyright.

Angajari Videochat Iasi


Reina Studio Videochat Iasi

La Reina, suntem selectivi in procesul de recrutare.

Nu aplica la Reina daca:

crezi ca videochatul nu e un job real


nu ai un corp frumos si o minte agera


nu ai abilitati de utilizare PC


ai greutatea peste limita


ai probleme de sanatate


nu ai 10 clase terminate


nu poti aloca minim 5 zile pe saptamana si un program de minim 6 ore 30 minute pe zi


ai probleme cu alcoolul sau drogurile


vii la interviu pentru bonusul de angajare


Daca ce am scris mai sus ti se pare corect, atunci noi te vrem in echipa.

Parteneriat strategic cu Chaturbate, cel mai puternic site de videochat din lume


Suna si programeaza-te
pentru un interviu


0731 811 160


Interviu online