Afla cum un model Reina reuseste sa faca 1000 de $ intr-o singura zi

Alina -Model videochat Iasi


Reina Studio Videochat Iasi

Aceasta este povestea Alinei, studenta la Facultatea de Istorie, la Cuza, in Iasi.
Ii spunem doar Alina, numele nu este real pentru confidentialitate, dar povestea este adevarata.

Alina a inceput facultatea in Octombrie 2017. A venit la cazari in Septembie, nu avea loc in camin, isi cauta o gazda. A cunoscut o colega in aceeasi situatie si s-au mutat impreuna in zona Casei de Cultura a Studentilor. (Interesanta legatura)

Facultatea a inceput, era cam greu cu banii, ambele colege se descurcau greu cu chiria si cheltuielile zilnice, era necesara o sursa de venit stabila. Fiind fete inteligente, si-au dat seama ca videochatul prezinta o oportunitate foarte buna pentru a face bani cat timp urmezi si cursurile.

Au vazut pe net multe reclame ale unor studiouri, cu masini exotice afisate, cu promisiuni de incasari fabuloase, cat timp se plimbau prin oras au vazut si masini colantate auriu care promiteau bani zilnici.


Toate acestea sunau prea frumos ca sa fie adevarat.

Colega Alinei, fire mai impulsiva, s-a dus la un interviu la un astfel de studio, a fost acceptata imediat. In reclame se vorbea despre bonusuri de angajare in bani, oferite la interviu. Evident ca nu a primit nimic la interviu, doar o schema prin care putea sa castige niste bonusuri in functie de realizarile ei. Studiourile se laudau cu maretia lor, cu masinile impanzite prin tot orasul, acestea reprezentand brandul companiei.

A inceput activitatea, in fiecare zi colega Alinei face in medie 10-15 dolari (partea ei). Muncea mult, nu prea putea sa se tina de cursuri, incepuse sa aiba frustrari. I se parea ca videochatul nu e ceea ce a vazut ea pe masini.

Alina, vazand situatia a zis sa incerce o alta abordare. Vroia si ea sa dea o sansa ideii de videochat. A cautat pe Google, nu s-a orientat dupa promisiuni desarte si a ales Reina Studio. Adica pe noi.

Chiar de la inteviu, am intrebat-o ce isi doreste de la viata, care este telul ei, de ce ne-a ales pe noi.


Alina ne-a povestit scurt experienta prietenei ei si a spus ca ea isi doreste sa isi cumpere ea o masina frumoasa, nu sa priveasca masinile sefului. Am facut un calcul cu ea referitor la ce nivel de venituri avea nevoie pentru a se intretine si ce insemna achizitia unei masini.

Alina stia engleza la nivel mediu, se descurca la PC si parea serioasa. Era tot ce aveam nevoie.

I-am alocat o tura cat sa poata sa urmeze si cursurile facultatii, noi tinem mult ca modelele noastre sa urmeze si o educatie buna.

Ca sa ii garantam o independenta financiara, i-am alocat site-urile noastre cu trafic mare, a facut 100 de $ in prima zi. La sfarsitul turei am intrebat-o cum s-a simtit in prima ei zi in industria webcam, evident ca i-a fost destul de greu pana a inteles toate procedurile si tehnica necesara streamingului HD, dar i-a placut sa fie apreciata de 500 de oameni.

Au trecut cateva saptamani si surpriza, intr-o sambata, in 7 ore de online, a realizat 1.000 de $. Intr-o singura zi.

Am vazut atunci potential gigantic in directia Alinei si am pornit programul de webmastering si i-am creat brandul de online star. Asta a propulsat-o instantaneu si de atunci are in mod frecvent incasari zilnice de 800-1000 de $. Cam asta face Reina Studio cand gaseste persoana potrivita.

Sa va mai spun ca a trecut un an si cateva luni de atunci, Alina e top, nu mai sta in gazda, are un apartament elegant in chirie (momentan), conduce un Crossover nou, luat in leasing cu ajutorul studioului. Si prietena Alinei binenteles ca lucreaza tot cu noi, merge putin mai greut (200-400 $ /zi) , ca a trebuit sa fie dezvatata de lucrurile care ii fusesera impuse in celalalt studio.

Asta este o poveste adevarata, numele personajelor au fost modificate pentru pastrarea confidentialitatii, dar cand veniti la Reina, intrebati de Alina si o veti cunoaste.

Daca te regasesti in situatia initiala in care era Alina sau prietena ei, nu pierde timpul, vino direct la noi, nu astepta bonusuri magice si nu te lasa impresionata de masini si lux aparent, alege sa iti cumperi tu singura lucrurile pe care le doresti (Asta deja e reclama 😊) )

Reina Studio, locul unde modelele isi permit sa isi cumpere o masina frumoasa dupa primele 6 luni


Suna si programeaza-te
pentru un interviu


0731 811 160


Interviu online